Na MGM Apoteke web shopu možete pronaći širok asortiman proizvoda koji uključuje lijekove, dodatke prehrani, razne preparate za zdravlje i ljepotu, medicinsku opremu i pomagala. U nastavku, želimo vam predstaviti informacije o troškovima dostave i restrikcijama koje važe prilikom kupovine na našem web shopu.

Troškovi dostave
Dostava je moguća za sve narudžbe unutar Bosne i Hercegovine. Troškovi dostave su transparentno prikazani prilikom kupovine proizvoda i variraju u odnosu na ukupni iznos narudžbe. Više informacija o dostavi/isporuci proizvoda možete pronaći u dokumentu Isporuka.

Restrikcije kupovine
Molimo imajte na umu da je kupovina na našem web shopu ograničena na:

• osobe starije od 18 godina;
• osobe sa adresom isključivo unutar Bosne i Hercegovine.

Ova restrikcija primjenjuje se na sve proizvode koji zahtijevaju posebne mjere opreza prilikom upotrebe ili su namijenjeni isključivo odraslim osobama.

Posebni uslovi i ograničenja
Kod MGM Apoteke web shopa, nema posebnih uslova ili ograničenja vezanih uz kupovinu proizvoda. Želimo vam omogućiti jednostavan i transparentan proces kupovine, bez skrivenih uvjeta ili dodatnih obaveza.

Promocije i akcije
Redovno pratite naš web shop kako biste bili u toku s trenutnim promocijama i akcijama. Svaka promocija ili akcija jasno je navedena na našem web shopu, uz detaljan opis i informacije o uvjetima koji vrijede za svaku od njih. Za više informacija o trenutnim promocijama, posjetite odgovarajući link na našem web shopu.

Dodaj u korpu